MENU
Klantenbeoordeling
8.200 beoordelingenEdenly klant
Edenly6235 beoordelingeneKomi klant

98.6 %Klanten adviseren

Onderzoek na elke opdracht
in de laatste 3 maanden

Celebrities are talking about us

Caroline ReceveurFrench It-girl « I don't leave it anylonger »
Fauve Hautot French dancer « Who put a ring on my finger?! »
Zoe Bassetto French It-girl « I think it is of a great fineness and I always wear it. »

Klantenadvies

aanraden Khalida Hooglanderveen 02/02/2023« aanraden »
Ik ben zeer tevreden en zal zeWijkKolham 30/01/2023« Ik ben zeer tevreden en zal zeker Edenky aanprijzen »
Ja, RuudBeverwijk 18/01/2023« Ja, »
Ja zekerMichielTessenderlo 18/01/2023« Ja zeker »
Ja hoor best en snel. M.j.c.Dodewaard 13/01/2023« Ja hoor best en snel. »
Ja zekerJeanette Hendrik-ido-ambacht 12/01/2023« Ja zeker »
Het is een fijn juweel een goeNadia Kontich 05/01/2023« Het is een fijn juweel een goede service en snelle levering »
Mooie sieraden en goede servicDoorGouda 16/01/2023« Mooie sieraden en goede service »
Ja. NielsWillebroek 29/12/2022« Ja. »
JaJoshuaHaarlem 02/01/2023« Ja »
Hele snelle service SusanneSliedrecht 02/01/2023« Hele snelle service »
Ja zekerEllenBorne 27/12/2022« Ja zeker »
ZekerRobHilversum 12/01/2023« Zeker »
Ik zou dit zeker bij anderen aSelenWinkel 03/01/2023« Ik zou dit zeker bij anderen aanbevelen. »
Ruime keuze en mooie ontwerpenGeertKoksijde 05/01/2023« Ruime keuze en mooie ontwerpen aan een goede prijs. »
Ja, uitstekende afhandelingWillemBorne 26/12/2022« Ja, uitstekende afhandeling »
Ik raad Edenly 1000 procent aaKatharinaRaeren 08/01/2023« Ik raad Edenly 1000 procent aan Zeer mooie en competente service. Snelle reacties.De ring kwam op tijd aan. Alles is prachtig. »
JaWilEindhoven 26/12/2022« Ja »
zeker weten.Christopher Sint-truiden 22/12/2022« zeker weten. »
Ja MaartenBeek En Donk 31/12/2022« Ja »
Ja, positiefPieterNijmegen 20/12/2022« Ja, positief »
JazekerJanJulianadorp 14/12/2022« Jazeker »
Ja ik zou ze aanradenJanisMechelen 19/12/2022« Ja ik zou ze aanraden »
Zou ik zeker fienTinekeDronten 05/12/2022« Zou ik zeker fien »
Zeker weten StevensWolphaardsdijk 19/12/2022« Zeker weten »
Snel en heel mooi!XanderMaastricht 02/12/2022« Snel en heel mooi! »
JaSharonEernegem 02/12/2022« Ja »
JaaJordiKapelle 28/11/2022« Jaa »
JaRadhaAmsterdam 27/12/2022« Ja »
JawelLindaVoorde 18/11/2022« Jawel »
OuirobertHelmond 16/11/2022« Oui »
JaMartinBoven Leeuwen 14/11/2022« Ja »
Jazeker! Wat dat betreft ben iKw (stephan)Leiderdorp 28/12/2022« Jazeker! Wat dat betreft ben ik heel eerlijk in. Dat heb ik zelf ervaren. Dan is het voor mij makkelijk om familie en vrienden bij Edenly aan te raden. »
JawelJLochem 15/11/2022« Jawel »
zeer zeker. in ieder geval betEcjmDrunen 22/11/2022« zeer zeker. in ieder geval betrouwbaar. er wordt nagekomen wat er beloofd wordt. »
NeePeterZoetermeer 03/10/2022« Nee »
Ja, hoewel ik huiverig was om Gideon Nijmegen 04/12/2022« Ja, hoewel ik huiverig was om een aanzoeksring online te bestellen, ben erg blij dat ik dit via jullie gedaan heb. De kwaliteit is goed en de keuzes van het assortiment zijn ruimer dan de lokale juweliers hier. »
Waarschijnlijk wel. J.C.M.Wierden 23/09/2022« Waarschijnlijk wel. »
Zeer correct en vriendelijk coNEnschede 14/10/2022« Zeer correct en vriendelijk contact, iets langere levertijd dan gedacht en de ring was ca. 0.25 punt ruimer dan de Franse maat.Maar wij zijn zeer tevreden!Wij zouden zo weer een bestelling plaatsen! »
Natuurlijk Petrus Munsterbilzen 21/09/2022« Natuurlijk »
Snelle bezorging, laat goed ziMerrelZeist 19/09/2022« Snelle bezorging, laat goed zien op de website wat je krijg. Zeker een aanrader »
Ja mooi en snel geleverdVincent Hoofddorp 16/09/2022« Ja mooi en snel geleverd »
JaHjanElburg 16/09/2022« Ja »
Jawel - ik vind dat ik n leukeAnneliesMijdrecht 16/09/2022« Jawel - ik vind dat ik n leuke prijs betaalde voor mooie oorbellen bij jullie - en dat laat ik vriendinnen weten »
JaRemyKloetinge 27/09/2022« Ja »
JaRiettaMaassluis 10/11/2022« Ja »
JaM.Dirksland 08/09/2022« Ja »
JaMirandaMeppel 05/09/2022« Ja »
GeweldigEmirSchalkhaar 30/09/2022« Geweldig »
Goede service, mooie verpakkinDimitriStekene 18/08/2022« Goede service, mooie verpakking.Gravering van ringen zijn mooi afgewerkt.Snelle levering binnen 3 dagen. Mooie omruilgarantie. Dankzij de retour coupon kan je aan een goede prijs retourneren.Edenly reageert heel snel op berichten. Leuke korting gekregen op tweede juweel. Top webshop! »
JaDésireeDen Haag 12/08/2022« Ja »
Mooie collectie. Goed adres.HarryZoetermeer 12/08/2022« Mooie collectie. Goed adres. »
JaMarkLeersum 04/08/2022« Ja »
snelle levering naar NederlandMCOud-beijerland 09/08/2022« snelle levering naar Nederland, ring was iets te groot dus toch maar teruggestuurd en de hele tijd zeer goed contact met klantenservice gehad; professionele en vriendelijke klantenservice met hulp en korting verzendkosten voor het terugsturen; top bedrijf! »
Ja, heel positief!StefHelmond 16/08/2022« Ja, heel positief! »
Edenly werkt snel, vriendelijkAlexander Hellevoetsluis 26/07/2022« Edenly werkt snel, vriendelijke verkopers en zeer goede service. »
Zeer positief....in alle opzicPeter's-gravenhage 21/07/2022« Zeer positief....in alle opzichten »
Ruime sortering en kwaliteit!Rudolf RobertDiemen 12/08/2022« Ruime sortering en kwaliteit! »
Ja hoor. MarjanAmsterdam 15/07/2022« Ja hoor. »
JaKlaasVoorthuizen 15/07/2022« Ja »
betrouwbaar, keurig verzorgd pYvetteNoorden 15/07/2022« betrouwbaar, keurig verzorgd pakket met kadoverpakking, kaartjes, boxjes, compleet »
JA ZEKER RietZoetermeer 11/07/2022« JA ZEKER »
Zeker HendrikaDen Haag 14/07/2022« Zeker »
JaAnnaMelissant 14/07/2022« Ja »
Absoluut FerryHaarlem 08/07/2022« Absoluut »
JaLuudMaastricht 11/07/2022« Ja »
Zeker een aanbevelingHaraldSpijkenisse 11/07/2022« Zeker een aanbeveling »
Zeker wetenIlseBoxtel 07/07/2022« Zeker weten »
JaAntoinetteRhoon, Zh 05/07/2022« Ja »
JaBrigittaHilversum 01/07/2022« Ja »
Snel eerlijk overzichtelijkJohnWessem 27/06/2022« Snel eerlijk overzichtelijk »
Goede service.MEemnes 05/07/2022« Goede service. »
Als dat zo uit zou komen, wel.PieterWijchen 15/06/2022« Als dat zo uit zou komen, wel. »
JaBartRotterdam 15/06/2022« Ja »
ZekerJoshuaAmstelveen 30/06/2022« Zeker »
ja natuurlijk MartinLeens 03/06/2022« ja natuurlijk »
Het is top SmitsDen Burg 06/06/2022« Het is top »
Mooie collectie super serviceDesireeMaastricht 28/05/2022« Mooie collectie super service »
Goede service, snelle bezorginJamillaRoermond 25/05/2022« Goede service, snelle bezorging, goed verpakt. Dikke 10! »
Als ze het leuk vind welBasBergen Op Zoom 23/05/2022« Als ze het leuk vind wel »
Ja,prima en goede service Maikel Mariahout 17/05/2022« Ja,prima en goede service »
Het duurt even voor her sieraaThérèse Zoetermeer 03/06/2022« Het duurt even voor her sieraad bezorgd wordt omdat het pas gemaakt wordt na bestelling. Maar wat fijn was, even een mail halverwege dat ze ermee aan de slag gingen. »
Ja zeker, ook ivm snelle en coBrianAssendelft 11/05/2022« Ja zeker, ook ivm snelle en correcte levering »
JaLia Ruinen 11/05/2022« Ja »
Goede en snelle verzending, reWillemEde 13/05/2022« Goede en snelle verzending, retourproces vanwege te grote maat was snel geregeld en binnen 2 weken de juiste ring binnen! »
Zeker een aan raderArjaHendrik Ido Ambacht 03/05/2022« Zeker een aan rader »
Ja.EllyDen Haag 02/05/2022« Ja. »
zeker wetenBertOpoeteren 03/05/2022« zeker weten »
Ja hoor . Zeer goede kwaliteitTomRijswijk 28/04/2022« Ja hoor . Zeer goede kwaliteit en bezorging. Komen afspraken na »
We laten het aan anderen zienHelleneBilthoven 25/04/2022« We laten het aan anderen zien »
Groot aanbod met veel aparte sRHengelo 11/05/2022« Groot aanbod met veel aparte sieraden. Van mooie kwaliteit.Helaas duurt het wel meer dan een maand voordat het binnenkomt.Het wordt geleverd vanuit Frankrijk. »
ZekerFelixHaarlem 25/04/2022« Zeker »
Als dit ter sprake komt, zekerArieZwijndrecht 25/04/2022« Als dit ter sprake komt, zeker »
Natuurlijk! Mooie prijzen voorRobZwaag 26/04/2022« Natuurlijk! Mooie prijzen voor een mooi sierraad! »
I am satisfied with the shop. DominikaNieuwerkerken 07/04/2022« I am satisfied with the shop. The product looks exactly like in the picture, it was well packed. I received my order soon. »
Edenly, expert in goud en diamant , trouwringen, verlovingsringen en huwelijkscadeaus