MENU
Klantenbeoordeling
8.200 beoordelingenEdenly klant
Edenly6235 beoordelingeneKomi klant

98.6 %Klanten adviseren

Onderzoek na elke opdracht
in de laatste 3 maanden

Celebrities are talking about us
Caroline ReceveurFrench It-girl « I don't leave it anylonger »
Fauve Hautot French dancer « Who put a ring on my finger?! »
Zoe Bassetto French It-girl « I think it is of a great fineness and I always wear it. »
Klantenadvies
neeMiesDeurne 16/06/2021« nee »
Ja zekerRobAlkmaar 09/06/2021« Ja zeker »
betrouwbaar en mooie productenLeoHaarlem 07/06/2021« betrouwbaar en mooie producten »
Zeker!!MarcelBreda 07/06/2021« Zeker!! »
JaJeroenVianen 07/06/2021« Ja »
JaDeissyArnhem 08/06/2021« Ja »
Ik maak positieve reclame voorMathHeerlen 10/06/2021« Ik maak positieve reclame voor Edenly »
JaBjarneZulte 04/06/2021« Ja »
Mooie sieraden, nette service,SergeDirksland 07/06/2021« Mooie sieraden, nette service, geen onzin »
Ja als mensen vragen waar ik dCarolineHaarlem 26/05/2021« Ja als mensen vragen waar ik de ring heb gekocht dan raad ik jullie zeker aan »
ZekerWilHeeze 21/05/2021« Zeker »
gewoon doen zonder aarzeling hNancyWestkapelle 10/06/2021« gewoon doen zonder aarzeling het is echt mooi spul daar komt nog eens bij dat de service van de klantendienst niet alleen snel maar ook accuraat en oplossing gericht iser was namelijk wel een probleem met de pakjesdienst met name UPS en er is voor een snelle correcte oplossing gezorgd waarvoor onze dank »
JaarnoldBleskensgraaf Ca 21/05/2021« Ja »
Erg handige site, de sieraden DeeganAmsterdam 25/05/2021« Erg handige site, de sieraden worden erg goed weergegeven! »
Zeker.HannieEindhoven 13/05/2021« Zeker. »
PrimaStijnMaarssen 07/05/2021« Prima »
Wanneer ze erom vragenRené Den Haag 17/05/2021« Wanneer ze erom vragen »
Ja, bestelling is zeer netjes IngridDelft 08/05/2021« Ja, bestelling is zeer netjes geleverd. »
Goede, snelle service, mooie kPaulina Rotterdam 03/05/2021« Goede, snelle service, mooie kwaliteit oorbellen »
Zeker wetenMarthaBergen Op Zoom 28/04/2021« Zeker weten »
ZekerJosephineRijswijk 06/05/2021« Zeker »
Goede service!BasDordrecht 12/05/2021« Goede service! »
JaT.T.HongApeldoorn 26/04/2021« Ja »
Zeer zeker. Dat zal ik zeker mIngridUtrecht 14/04/2021« Zeer zeker. Dat zal ik zeker mannen aanbevelen als ze iets speciaals willen kopen voor hun vriendin of vrouw »
Ja zal ik zeker doenMandyRotterdam 23/04/2021« Ja zal ik zeker doen »
Zeker ThudelaAlmelo 03/05/2021« Zeker »
Keurige en betrouwbare site enJMNaarden 06/04/2021« Keurige en betrouwbare site en levering »
snelle leveringInakiKessel-lo 05/04/2021« snelle levering »
Prima, vriendelijke klantenseAgnieszkaTessenderlo 09/04/2021« Prima, vriendelijke klantenservies is goed bereikbaar en ik vind dat er snel geantwoord wordt op een e-mail ,een goede ervaring met Edenly !!! Tevreden klant :) »
ZekerJosephineRijswijk 29/03/2021« Zeker »
Ja, de bestelling chic afgewerH.C.Diemen 08/04/2021« Ja, de bestelling chic afgewerkt . »
JaHenkVleuten 22/03/2021« Ja »
Prima.Alleen de vingermeter GerdienDuiven 07/05/2021« Prima.Alleen de vingermeter is onbetrouwbaar.Ik kocht zelf een andere, die wel betrouwbaar is gebleken.Ik zal een foto opsturen. »
Erg mooie sieraden! Levering mCornelis Den Haag 04/04/2021« Erg mooie sieraden! Levering met certificaat en mooi verpakkingsmateriaal. Heel erg tevreden. Echt een aanrader! »
Erg mooie kwaliteit sieraad.Marieke Hoge Hexel 31/03/2021« Erg mooie kwaliteit sieraad. »
Goede site, mooie producten enJanBennekom 15/03/2021« Goede site, mooie producten en snelle levering »
JaMariuszDordrecht 15/03/2021« Ja »
JazekerGeertWeert 12/03/2021« Jazeker »
Mijn vriendin wil een juweel vHansVoorhout 11/03/2021« Mijn vriendin wil een juweel voor mij kopen bij u »
Superb service. I am really haHajeeWapse 07/04/2021« Superb service. I am really happy with the way the returns were handled. Big up! »
Nee nog nietLeoZwiggelte 01/04/2021« Nee nog niet »
jaLaurenceHaarlem 05/04/2021« ja »
Mooie sieradenEva‘s-hertogenbosch 17/03/2021« Mooie sieraden »
Goede omruilservice! SofieBredene 26/03/2021« Goede omruilservice! »
Zal ze zeker doen.Th.R.GArnhem 26/02/2021« Zal ze zeker doen. »
Heel toffe en gemakkelijk te gBeatrijsDenderleeuw 18/02/2021« Heel toffe en gemakkelijk te gebruiken site!! »
jazekerLaurenceHaarlem 23/02/2021« jazeker »
JaYDelft 19/03/2021« Ja »
jaCeesKrimpen Aan Den Ijssel 15/03/2021« ja »
Heel betrouwbaar firma alles lMarylouZottegem 9620 08/03/2021« Heel betrouwbaar firma alles liep okZélfs de omruiling »
Echt een top bedrijf, ik heb eDaniPapendrecht 10/02/2021« Echt een top bedrijf, ik heb een mailtje gestuurd of de ring een dag eerder geleverd kon worden en dat heeft lisa voor mij geregeld. Kreeg een hele snelle reactie terug. Ik zou deze website echt aanraden ! Hartelijk dank nogmaals, groetjes Dani »
JazekerAndréLeeuwarden 15/02/2021« Jazeker »
goedMaxVenlo 17/02/2021« goed »
Jazeker. EddyNieuwegein 15/02/2021« Jazeker. »
ZekerHansRotterdam 15/02/2021« Zeker »
jaPeterBest 16/02/2021« ja »
JaCArnhem 26/03/2021« Ja »
JaSanderHank 15/02/2021« Ja »
GoedTonyHaarlem 13/02/2021« Goed »
Misschien YvonneZutphen 12/02/2021« Misschien »
Mooie en goedgeprijsde sieradeRMiddelburg 12/02/2021« Mooie en goedgeprijsde sieraden »
Jazeker, ik ben zeer tevreden MichelMeppel 17/02/2021« Jazeker, ik ben zeer tevreden over het contact, de snelheid en de aflevering. »
Zeker!LuukDordrecht 15/02/2021« Zeker! »
Snelle levering.KoenDeurne 10/02/2021« Snelle levering. »
JsK.H.Rotterdam 11/02/2021« Js »
Ben geen praterLouisErmelo 16/02/2021« Ben geen prater »
MisschienmarcoZwolle 19/02/2021« Misschien »
JaTomZevenaar 10/02/2021« Ja »
JaLeoBladel 15/02/2021« Ja »
Jestem bardzo zadowolony z zakMirosław Klundert 08/02/2021« Jestem bardzo zadowolony z zakupu »
Levering prima geregeld met UPRobNieuwegein 17/02/2021« Levering prima geregeld met UPS. »
Mooie producten en goede prijsSalinaUitgeest 11/03/2021« Mooie producten en goede prijs. Aanrader! »
Mooi product en snel geleverd EricLeeuwarden 10/03/2021« Mooi product en snel geleverd als de maat voorradig is. Als de maat niet klopt duurt het omruil proces zo’n 3 weken. »
Ja hoor. ????RobbyZoetermeer 05/02/2021« Ja hoor. ???? »
GoedJanRotterdam 05/03/2021« Goed »
Een fijne site en ze houden jeLindsayHeerlen 19/02/2021« Een fijne site en ze houden je netjes op de hoogte waar de bestelling is en laten ook weten als het iets langer duurt »
Dat doe ik zeker!TamarAmsterdam 24/03/2021« Dat doe ik zeker! »
Ja, prima. Snelle en nette (neFrenckWeesp 05/02/2021« Ja, prima. Snelle en nette (neutrale) levering. »
JaErikDalen 24/02/2021« Ja »
Behulpzame klantenservice en sNegestyEmmen 01/03/2021« Behulpzame klantenservice en snelle reactie! »
JaJudithHoorn 08/02/2021« Ja »
Na meerdere bestellingen en juTessaHoboken 04/02/2021« Na meerdere bestellingen en juwelen gekocht te hebben bij Edenly kan ik met een gerust hart zeggen dat ik telkens enorm tevreden ben. Heel snel verzonden en ontvangen, zit altijd in een mooi stevig juwelen doosje met certificaat erbij en een tasje om het juweel cadeau te kunnen geven. Alles is in mooi kwalitatief materiaal gemaakt. De juwelen vind ik hier echt top en van heel goede kwaliteit. Ik ontvang altijd precies wat ik heb bestelt. Zeker een aanrader en ik blijf terugkerende klant bij Edenly »
ja zekerEvelyneAmeide 22/02/2021« ja zeker »
YepWillyAarle-rixtel 08/02/2021« Yep »
Goede service! ElsErp 04/02/2021« Goede service! »
Snelle levering in NL, super gStephanieAadorp 04/02/2021« Snelle levering in NL, super goed verpakt. »
Het proces rond het ruilen, omChristel Apeldoorn 11/03/2021« Het proces rond het ruilen, omdat ik het eerste sieraad tegen vond vallen, verliep perfect! Ik ben super blij met mijn mooie ketting nu! »
Vriendelijke service. Mooi proIndraDelft 10/03/2021« Vriendelijke service. Mooi product »
Goed bezig. Mooie prijzen, sneJoepAmersfoort 01/02/2021« Goed bezig. Mooie prijzen, snelle levering »
Ja hoor ????????IrmaKatwijk A Zee 01/02/2021« Ja hoor ???????? »
Ik zeg regelmatig tegen andereIljaHelmond 01/02/2021« Ik zeg regelmatig tegen andere waar ik mijn sieraden gekocht heb. »
JaBartHorst 08/03/2021« Ja »
zekersMoniqueGroningen 01/02/2021« zekers »
JaBrigitBladel 29/01/2021« Ja »
Ik heb het al 7 mensen aangeraSebastiaanHeemskerk 29/01/2021« Ik heb het al 7 mensen aangeraden. »