MENU
Klantenbeoordeling
8.200 beoordelingenEdenly klant
Edenly6235 beoordelingeneKomi klant

98.6 %Klanten adviseren

Onderzoek na elke opdracht
in de laatste 3 maanden

Celebrities are talking about us
Caroline ReceveurFrench It-girl « I don't leave it anylonger »
Fauve Hautot French dancer « Who put a ring on my finger?! »
Zoe Bassetto French It-girl « I think it is of a great fineness and I always wear it. »
Klantenadvies
Zal ze zeker doen.Th.R.GArnhem 26/02/2021« Zal ze zeker doen. »
Heel toffe en gemakkelijk te gBeatrijsDenderleeuw 18/02/2021« Heel toffe en gemakkelijk te gebruiken site!! »
jazekerLaurenceHaarlem 23/02/2021« jazeker »
Echt een top bedrijf, ik heb eDaniPapendrecht 10/02/2021« Echt een top bedrijf, ik heb een mailtje gestuurd of de ring een dag eerder geleverd kon worden en dat heeft lisa voor mij geregeld. Kreeg een hele snelle reactie terug. Ik zou deze website echt aanraden ! Hartelijk dank nogmaals, groetjes Dani »
JazekerAndréLeeuwarden 15/02/2021« Jazeker »
goedMaxVenlo 17/02/2021« goed »
Jazeker. EddyNieuwegein 15/02/2021« Jazeker. »
ZekerHansRotterdam 15/02/2021« Zeker »
jaPeterBest 16/02/2021« ja »
JaSanderHank 15/02/2021« Ja »
GoedTonyHaarlem 13/02/2021« Goed »
Misschien YvonneZutphen 12/02/2021« Misschien »
Mooie en goedgeprijsde sieradeRMiddelburg 12/02/2021« Mooie en goedgeprijsde sieraden »
Jazeker, ik ben zeer tevreden MichelMeppel 17/02/2021« Jazeker, ik ben zeer tevreden over het contact, de snelheid en de aflevering. »
Zeker!LuukDordrecht 15/02/2021« Zeker! »
Snelle levering.KoenDeurne 10/02/2021« Snelle levering. »
JsK.H.Rotterdam 11/02/2021« Js »
Ben geen praterLouisErmelo 16/02/2021« Ben geen prater »
MisschienmarcoZwolle 19/02/2021« Misschien »
JaTomZevenaar 10/02/2021« Ja »
JaLeoBladel 15/02/2021« Ja »
Jestem bardzo zadowolony z zakMirosław Klundert 08/02/2021« Jestem bardzo zadowolony z zakupu »
Levering prima geregeld met UPRobNieuwegein 17/02/2021« Levering prima geregeld met UPS. »
Ja hoor. ????RobbyZoetermeer 05/02/2021« Ja hoor. ???? »
Een fijne site en ze houden jeLindsayHeerlen 19/02/2021« Een fijne site en ze houden je netjes op de hoogte waar de bestelling is en laten ook weten als het iets langer duurt »
Ja, prima. Snelle en nette (neFrenckWeesp 05/02/2021« Ja, prima. Snelle en nette (neutrale) levering. »
JaErikDalen 24/02/2021« Ja »
Behulpzame klantenservice en sNegestyEmmen 01/03/2021« Behulpzame klantenservice en snelle reactie! »
JaJudithHoorn 08/02/2021« Ja »
Na meerdere bestellingen en juTessaHoboken 04/02/2021« Na meerdere bestellingen en juwelen gekocht te hebben bij Edenly kan ik met een gerust hart zeggen dat ik telkens enorm tevreden ben. Heel snel verzonden en ontvangen, zit altijd in een mooi stevig juwelen doosje met certificaat erbij en een tasje om het juweel cadeau te kunnen geven. Alles is in mooi kwalitatief materiaal gemaakt. De juwelen vind ik hier echt top en van heel goede kwaliteit. Ik ontvang altijd precies wat ik heb bestelt. Zeker een aanrader en ik blijf terugkerende klant bij Edenly »
ja zekerEvelyneAmeide 22/02/2021« ja zeker »
YepWillyAarle-rixtel 08/02/2021« Yep »
Goede service! ElsErp 04/02/2021« Goede service! »
Snelle levering in NL, super gStephanieAadorp 04/02/2021« Snelle levering in NL, super goed verpakt. »
Goed bezig. Mooie prijzen, sneJoepAmersfoort 01/02/2021« Goed bezig. Mooie prijzen, snelle levering »
Ja hoor ????????IrmaKatwijk A Zee 01/02/2021« Ja hoor ???????? »
Ik zeg regelmatig tegen andereIljaHelmond 01/02/2021« Ik zeg regelmatig tegen andere waar ik mijn sieraden gekocht heb. »
zekersMoniqueGroningen 01/02/2021« zekers »
JaBrigitBladel 29/01/2021« Ja »
Ik heb het al 7 mensen aangeraSebastiaanHeemskerk 29/01/2021« Ik heb het al 7 mensen aangeraden. »
JaMTEStein 01/02/2021« Ja »
Ja mooie sieraden voor n goedeJackHelmond 22/02/2021« Ja mooie sieraden voor n goede prijs »
ja zekerJeffreyHaarlem 24/02/2021« ja zeker »
JaWWemeldinge 01/03/2021« Ja »
Zeker, gezien de goede serviceHennyFraneker 28/01/2021« Zeker, gezien de goede service »
JaLarsEnschede 22/01/2021« Ja »
Snelle service????AlfredCoevorden 22/01/2021« Snelle service???? »
JaF.m.j.a. Kapelle 23/01/2021« Ja »
Fijne service!Agnes Driebergen-rijsenburg 22/01/2021« Fijne service! »
JepRobHarderwijk 11/02/2021« Jep »
Ja hoor.P.Avenhorn 21/01/2021« Ja hoor. »
Duidelijk, betrouwbaarHaroldLeiden 20/01/2021« Duidelijk, betrouwbaar »
Heldere omschrijving en prima PHellevoetsluis 18/01/2021« Heldere omschrijving en prima afhandeling van de opdracht. »
Jazeker MoniqueAssen 14/01/2021« Jazeker »
JahoorGabyBreukelen 15/01/2021« Jahoor »
Ik beveel edenly zeker aan aanKatrienTorhout 22/01/2021« Ik beveel edenly zeker aan aan familie, vrienden en kennissen. »
Mooie juwelen te zien op uw siStephanBergen Lb. 15/01/2021« Mooie juwelen te zien op uw site en snelle levering via ups. »
JaYoussefAlkmaar 05/02/2021« Ja »
jaSelianArnhem 19/01/2021« ja »
Een aanraderEddyBertem 08/01/2021« Een aanrader »
zeker wetenArendZuidwolde 08/02/2021« zeker weten »
MOOIE KWALITEIT, HEEL VLOTTE SKattyHalle 06/01/2021« MOOIE KWALITEIT, HEEL VLOTTE SAMENWERKING. »
Mooi sieraad, communicatie, zeRikDe Bilt 01/02/2021« Mooi sieraad, communicatie, zeker over bestellingen en terugzendingen kan beter en sneller! Ook de levering was 1,5e week te laat. Verder is alles goed gekomen gelukkig! »
Absoluut zeker, heb jullie adrAnnickBornem 19/01/2021« Absoluut zeker, heb jullie adres opgeslagen kan nog van pas komen .... »
Zeker!!!!JoopRhenen 15/01/2021« Zeker!!!! »
Heel mooiW.Amsterdam 29/01/2021« Heel mooi »
JaJelmerArum 02/02/2021« Ja »
Ja natuurlijkGabriel Leek 01/01/2021« Ja natuurlijk »
JaP.Almere 28/01/2021« Ja »
Deze site is een absolute aanrConstanceDen Haag 25/01/2021« Deze site is een absolute aanrader voor mensen die van mooie sieraden houden, of een apart cadeau willen geven aan iemand. ‘s ochtends niet is ruim genoeg om voor iedere smaak een passend sieraad te vinden. De communicatie over de bestelling en de bezorging ervan is uitstekend verlopen. En het sieraad was zo exclusief verpakt! Ook wat dat betreft vind ik iEdenly een absolute topper. »
Geen probleemRobHollandsche Rading 28/01/2021« Geen probleem »
Ja zekerJohanRotterdam 27/12/2020« Ja zeker »
JaDennis Rozenburg Zh 30/12/2020« Ja »
ZekerPatrickSittard 23/12/2020« Zeker »
Dat was ik zeker van plan.SebastiaanLeeuwarden 03/01/2021« Dat was ik zeker van plan. »
JazekerPatrickOisterwijk 02/01/2021« Jazeker »
Ja zekerMarcBorsbeek 15/01/2021« Ja zeker »
JazekerSandraDen Haag 24/12/2020« Jazeker »
Snel geleverd, mooi sieraad. MarcoVlijmen 21/12/2020« Snel geleverd, mooi sieraad. »
WellichtDennisZoetermeer 21/12/2020« Wellicht »
I think Edenly has very nice jJaimeEindhoven 25/12/2020« I think Edenly has very nice jewells with good quality »
Gewoon doen, goede Service eerAlexander Breda 08/01/2021« Gewoon doen, goede Service eerlijke prijs »
NeeB.Rijssen 19/12/2020« Nee »
Absoluut GijsEtten-leur 15/01/2021« Absoluut »
JaNinaUtrecht 18/12/2020« Ja »
JaSusanna Groningen 21/12/2020« Ja »
absoluut mooi juweeltje , deJohnVrasene 18/12/2020« absoluut mooi juweeltje , de firma heeft woord gehouden en de bestelling was hier op de aangegeven datum .Enige minpuntje het juweeltje op de foto lijkt echt wel net iets groter dan in werkelijkheid en mensen moeten er ook rekening mee houden. »
JaJasperLommel 18/12/2020« Ja »
Snelle levering ElvisBarendrecht 18/12/2020« Snelle levering »
Mooie collectie voor een goedeTheoHeerlen 18/12/2020« Mooie collectie voor een goede prijs. Snelle levering »
Snelle levering en redelijk beIrynaDen Haag 16/12/2020« Snelle levering en redelijk betaalbaar. »
Bestel ruim op tijd. Wel de moJanJulianadorp 30/12/2020« Bestel ruim op tijd. Wel de moeite waard. »
Snelle levering en mooi producPetraUrmond 16/12/2020« Snelle levering en mooi product »
Absoluut DaniëlWolvega 07/12/2020« Absoluut »
Was goede service en werd zelfEliseRosmalen 14/12/2020« Was goede service en werd zelfs eerder geleverd dan aangegeven. »