MENU
Klantenbeoordeling
8.200 beoordelingenEdenly klant
Edenly6235 beoordelingeneKomi klant

98.6 %Klanten adviseren

Onderzoek na elke opdracht
in de laatste 3 maanden

Celebrities are talking about us

Caroline ReceveurFrench It-girl « I don't leave it anylonger »
Fauve Hautot French dancer « Who put a ring on my finger?! »
Zoe Bassetto French It-girl « I think it is of a great fineness and I always wear it. »

Klantenadvies

Ja zeker, ook ivm snelle en coBrianAssendelft 11/05/2022« Ja zeker, ook ivm snelle en correcte levering »
JaLia Ruinen 11/05/2022« Ja »
Goede en snelle verzending, reWillemEde 13/05/2022« Goede en snelle verzending, retourproces vanwege te grote maat was snel geregeld en binnen 2 weken de juiste ring binnen! »
Zeker een aan raderArjaHendrik Ido Ambacht 03/05/2022« Zeker een aan rader »
Ja.EllyDen Haag 02/05/2022« Ja. »
zeker wetenBertOpoeteren 03/05/2022« zeker weten »
Ja hoor . Zeer goede kwaliteitTomRijswijk 28/04/2022« Ja hoor . Zeer goede kwaliteit en bezorging. Komen afspraken na »
We laten het aan anderen zienHelleneBilthoven 25/04/2022« We laten het aan anderen zien »
Groot aanbod met veel aparte sRHengelo 11/05/2022« Groot aanbod met veel aparte sieraden. Van mooie kwaliteit.Helaas duurt het wel meer dan een maand voordat het binnenkomt.Het wordt geleverd vanuit Frankrijk. »
ZekerFelixHaarlem 25/04/2022« Zeker »
Als dit ter sprake komt, zekerArieZwijndrecht 25/04/2022« Als dit ter sprake komt, zeker »
Natuurlijk! Mooie prijzen voorRobZwaag 26/04/2022« Natuurlijk! Mooie prijzen voor een mooi sierraad! »
I am satisfied with the shop. DominikaNieuwerkerken 07/04/2022« I am satisfied with the shop. The product looks exactly like in the picture, it was well packed. I received my order soon. »
Goede prijs kwaliteit verhoudiJohanBreda 02/05/2022« Goede prijs kwaliteit verhouding »
JaM.b.c.Pernis Rotterdam 01/04/2022« Ja »
Super service SimoneBarneveld 08/04/2022« Super service »
JaPaulHilversum 25/03/2022« Ja »
Zeker en vastPaulPutte 17/03/2022« Zeker en vast »
Heel tevreden over Edenly goedJordiStadskanaal 28/02/2022« Heel tevreden over Edenly goede en duidelijke service. Verzending ging snel en datum en tijd van bezorging word via mail en sms aangegeven.Zeker een aanrader. »
Goede en snelle serviceSamuelAlphen Aan Den Rijn 09/03/2022« Goede en snelle service »
Werkt snel en simpel Emmelieke Valencia, Sagunto 04/03/2022« Werkt snel en simpel »
JaJillSint-martens-bodegem 21/02/2022« Ja »
Mooie sieraden voor een schappPeterValkenswaard 30/03/2022« Mooie sieraden voor een schappelijke prijs »
Ja, ben zeer tevreden over de StefanKudelstaart 22/02/2022« Ja, ben zeer tevreden over de service en was op tijd binnen »
Ja QuintenAlmere 14/02/2022« Ja »
Ja, heel goedGerdaRoeselare 14/02/2022« Ja, heel goed »
JaDennisNijverdal 17/02/2022« Ja »
Mooie kwaliteit. Nette afhandeJorisPijnacker 17/03/2022« Mooie kwaliteit. Nette afhandeling. »
JaJerryHouten 17/02/2022« Ja »
Zeker en vastIlseBooischot 04/02/2022« Zeker en vast »
Reliable and fast service WaelHellevoetsluis 23/02/2022« Reliable and fast service »
Misschien MaartenGrijpskerk 07/02/2022« Misschien »
Molto contentaTodereseiHeerlen 01/02/2022« Molto contenta »
Edenly werkt heel klantgerichtPieterWieze 27/01/2022« Edenly werkt heel klantgericht. We konden de ring zonder problemen laten ruilen voor een andere maat. Ook hun website werkt heel gebruiksvriendelijk. »
Ja zeker meerdere Keren gedaanDylanCulemborg 01/02/2022« Ja zeker meerdere Keren gedaan. »
ZekerJosBest 28/01/2022« Zeker »
YaTodereseiHeerlen 22/01/2022« Ya »
Sunt multumitaTodereseiHeerlen 26/01/2022« Sunt multumita »
Ja zekerPatriceHarderwijk 07/02/2022« Ja zeker »
JaRachellaRotterdam 26/01/2022« Ja »
Zorgvuldige uitleg op website.JacquelineOmmen 24/01/2022« Zorgvuldige uitleg op website. Garantiecertificaat zoals aangegeven op website. »
Als dat zo uitkomtRiaAssen 27/01/2022« Als dat zo uitkomt »
Ja zekers. SoniaAlsemberg 18/01/2022« Ja zekers. »
Ja! Jennifer Geldrop 14/01/2022« Ja! »
Snelle levering en goede serviAgnesTwello 13/01/2022« Snelle levering en goede service. »
Zeer goede en snelle leveringPaulienApeldoorn 12/01/2022« Zeer goede en snelle levering »
Edenly heeft me beeld goed gehErikHelmond 14/01/2022« Edenly heeft me beeld goed geholpen omdat de eerste ring te groot was. Was het ook geen probleem om te ruilen »
Zeer klantvriendelijk en goedeMennoPrinsenbeek 17/01/2022« Zeer klantvriendelijk en goede kwaliteit »
JazekerClaudiaEvergem 06/01/2022« Jazeker »
Als het ter sprake komt zeker.RobWitmarsum 12/01/2022« Als het ter sprake komt zeker. »
JaA.Almere 28/12/2021« Ja »
jaGB colorscanBeverwijk 27/12/2021« ja »
jaJolandaBenschop 20/12/2021« ja »
erg mooie juwelen en snelle leGabrielleZoetermeer 15/12/2021« erg mooie juwelen en snelle levering »
Dat Edenly een geweldige en bCarinaBrunssum 15/12/2021« Dat Edenly een geweldige en betrouwbare juwelier is »
JaNancySassenheim 13/12/2021« Ja »
ik raad deze site aan betrouwbdesireeDrenthe 09/12/2021« ik raad deze site aan betrouwbaar ontzettend veel leuke sieraden die niet iedereen heeft »
JaHelmaWijchen 08/12/2021« Ja »
JaHansEnschede 08/12/2021« Ja »
Beautiful product, quick delivBiankaOhé En Laak 06/12/2021« Beautiful product, quick delivery! Super satisfied:) »
Ik zou Edenly 100% adviseren.Bart-JanVenlo 15/12/2021« Ik zou Edenly 100% adviseren. »
JaAnkHouten 01/12/2021« Ja »
Ja zeker.LauraVlissingen 29/11/2021« Ja zeker. »
zal ik doenAllanRotterdam 27/12/2021« zal ik doen »
Volmondig ja!Levert hele goeDeborahAmsterdam 07/12/2021« Volmondig ja!Levert hele goede service en uitstekende kwaliteit.De communicatie is ook erg goed »
Dat zal ik zeker doen CeesGeldrop 15/11/2021« Dat zal ik zeker doen »
Ik heb het aanbevolen bij mijnMartijnNoordwijk 12/12/2021« Ik heb het aanbevolen bij mijn vrienden. Zeer goede service en ben goed geholpen toen ik toch besloot om een andere ring te nemen. »
Ja zekerJoostWinschoten 03/11/2021« Ja zeker »
Ja, hele snelle reactie per maMarinhoHuissen 24/11/2021« Ja, hele snelle reactie per mail en omruiling. »
JaMjAlphen A/d Rijn 29/10/2021« Ja »
JaPeterEersel 29/10/2021« Ja »
Ja. ik zeg wel dat jullie mooiNita's-gravenhage 22/10/2021« Ja. ik zeg wel dat jullie mooie sieraden hebben. »
Ja zeker RiaAssen 28/10/2021« Ja zeker »
Zeer goede servoce, gemakkelijVogel FinanceBovenkarspel 28/10/2021« Zeer goede servoce, gemakkelijk bereikbaar en meedenkend persooneel. Hulde! AL vaak genoeg anders meegemaakt! »
betrouwbare service, ook na reRogerBerg En Terblijt 15/10/2021« betrouwbare service, ook na retour sturen geld snel terugontvangen. »
ja hoor, ik ben prima geholpenFransAmsterdam 12/10/2021« ja hoor, ik ben prima geholpen »
Niet echt een normaal gespreksNickFürstenau 21/11/2021« Niet echt een normaal gespreksonderwerp »
Ik raad aan, sieraden van goedNataliaHoogerhaide 19/10/2021« Ik raad aan, sieraden van goede kwaliteit in een mooi pakket, alleen het pakket kwam met een kleine vertraging aan, maar het was het wachten waard. »
Binnen 2 weken verstuurd en teYvette Hellevoetsluis 08/10/2021« Binnen 2 weken verstuurd en terug ontvangen. »
Snelle leveringBarbara Hoogvliet Rotterdam 08/10/2021« Snelle levering »
Mooie en aparte juwelen. BetaaFamilieSpaubeek 13/10/2021« Mooie en aparte juwelen. Betaalbaar in prijs!! »
Toch wel.Rita Zandhoven 29/09/2021« Toch wel. »
Leveringen goed verzorgdHansVianen 28/09/2021« Leveringen goed verzorgd »
zeker-- snel gemakkelijk betroSonjaTremelo 01/10/2021« zeker-- snel gemakkelijk betrouwbaar snelle teugzending van te kleine ring prima! »
ZekerJohnMeerlo 22/09/2021« Zeker »
WellichtBernadetteAardenburg 10/09/2021« Wellicht »
JapimNoordwijk 11/11/2021« Ja »
Ja, aan bekendenMelanieJabbeke 26/09/2021« Ja, aan bekenden »
zoals altijd prachtige juwelenSonjaTremelo 14/09/2021« zoals altijd prachtige juwelen en een goede service! »
Ik ben erg tevreden dus vertelJacobBunschoten-spakenburg 04/09/2021« Ik ben erg tevreden dus vertel dit ook aan andere mensen. »
Goede service. snelle afhandelMarielleZoetermeer 15/09/2021« Goede service. snelle afhandelingErg tevreden »
Zeker wetenJohnFinsterwolde 26/08/2021« Zeker weten »
Site très facile et claire.ErikGroot-bijgaarden 19/01/2022« Site très facile et claire. »
zeker aan te radenEvertMaartensdijk 20/08/2021« zeker aan te raden »
Ja zeker MirjamBerkel En Rodenrijs 29/08/2021« Ja zeker »
Edenly, expert in goud en diamant , trouwringen, verlovingsringen en huwelijkscadeaus