Terugzenden verlengd tot 14 januari 2022.
MENU
Klantenbeoordeling
8.200 beoordelingenEdenly klant
Edenly6235 beoordelingeneKomi klant

98.6 %Klanten adviseren

Onderzoek na elke opdracht
in de laatste 3 maanden

Celebrities are talking about us
Caroline ReceveurFrench It-girl « I don't leave it anylonger »
Fauve Hautot French dancer « Who put a ring on my finger?! »
Zoe Bassetto French It-girl « I think it is of a great fineness and I always wear it. »
Klantenadvies
JaAnkHouten 01/12/2021« Ja »
Ja zeker.LauraVlissingen 29/11/2021« Ja zeker. »
Dat zal ik zeker doen CeesGeldrop 15/11/2021« Dat zal ik zeker doen »
Ja zekerJoostWinschoten 03/11/2021« Ja zeker »
Ja, hele snelle reactie per maMarinhoHuissen 24/11/2021« Ja, hele snelle reactie per mail en omruiling. »
JaMjAlphen A/d Rijn 29/10/2021« Ja »
JaPeterEersel 29/10/2021« Ja »
Ja. ik zeg wel dat jullie mooiNita's-gravenhage 22/10/2021« Ja. ik zeg wel dat jullie mooie sieraden hebben. »
Ja zeker RiaAssen 28/10/2021« Ja zeker »
Zeer goede servoce, gemakkelijVogel FinanceBovenkarspel 28/10/2021« Zeer goede servoce, gemakkelijk bereikbaar en meedenkend persooneel. Hulde! AL vaak genoeg anders meegemaakt! »
Prima bedrijfNatalyRoermond 15/10/2021« Prima bedrijf »
betrouwbare service, ook na reRogerBerg En Terblijt 15/10/2021« betrouwbare service, ook na retour sturen geld snel terugontvangen. »
ja hoor, ik ben prima geholpenFransAmsterdam 12/10/2021« ja hoor, ik ben prima geholpen »
Niet echt een normaal gespreksNickFürstenau 21/11/2021« Niet echt een normaal gespreksonderwerp »
Ik raad aan, sieraden van goedNataliaHoogerhaide 19/10/2021« Ik raad aan, sieraden van goede kwaliteit in een mooi pakket, alleen het pakket kwam met een kleine vertraging aan, maar het was het wachten waard. »
Binnen 2 weken verstuurd en teYvette Hellevoetsluis 08/10/2021« Binnen 2 weken verstuurd en terug ontvangen. »
Snelle leveringBarbara Hoogvliet Rotterdam 08/10/2021« Snelle levering »
Mooie en aparte juwelen. BetaaFamilieSpaubeek 13/10/2021« Mooie en aparte juwelen. Betaalbaar in prijs!! »
Toch wel.Rita Zandhoven 29/09/2021« Toch wel. »
Leveringen goed verzorgdHansVianen 28/09/2021« Leveringen goed verzorgd »
zeker-- snel gemakkelijk betroSonjaTremelo 01/10/2021« zeker-- snel gemakkelijk betrouwbaar snelle teugzending van te kleine ring prima! »
ZekerJohnMeerlo 22/09/2021« Zeker »
WellichtBernadetteAardenburg 10/09/2021« Wellicht »
JapimNoordwijk 11/11/2021« Ja »
Ja, aan bekendenMelanieJabbeke 26/09/2021« Ja, aan bekenden »
zoals altijd prachtige juwelenSonjaTremelo 14/09/2021« zoals altijd prachtige juwelen en een goede service! »
Ik ben erg tevreden dus vertelJacobBunschoten-spakenburg 04/09/2021« Ik ben erg tevreden dus vertel dit ook aan andere mensen. »
Goede service. snelle afhandelMarielleZoetermeer 15/09/2021« Goede service. snelle afhandelingErg tevreden »
Zeker wetenJohnFinsterwolde 26/08/2021« Zeker weten »
zeker aan te radenEvertMaartensdijk 20/08/2021« zeker aan te raden »
Ja zeker MirjamBerkel En Rodenrijs 29/08/2021« Ja zeker »
Goede prijs en zeer snelle levJurgenLummen 11/08/2021« Goede prijs en zeer snelle levering. »
Goede service en snelle leveriNatascha Sint-truiden 05/08/2021« Goede service en snelle levering »
Ja zeker een aanraderAdimTilburg 04/08/2021« Ja zeker een aanrader »
Goede service AnthonVierpolders 12/08/2021« Goede service »
Snelle service,mooie juwelenTomBetekom 30/07/2021« Snelle service,mooie juwelen »
a good and excellent company aleoAmsterdam 22/07/2021« a good and excellent company and the customer service good »
Nee niet ter sprake gekomen.Daan's-gravendeel 26/07/2021« Nee niet ter sprake gekomen. »
De moeite waard om even te kijPascaleZichem 22/07/2021« De moeite waard om even te kijken en waarschijnlijk te kopen .... topper-site »
Jazeker!ReginaExloo 29/09/2021« Jazeker! »
Service was goed en snelRoxanneMaastricht 14/07/2021« Service was goed en snel »
Ja, met vrienden die juweel wiGeertWondelgem 23/09/2021« Ja, met vrienden die juweel willen kopen zal ik mijn tevredenheid over jullie delen »
Ja hoorTwanTilburg 09/07/2021« Ja hoor »
Fijne service ondanks online. TomNijmegen 26/07/2021« Fijne service ondanks online. Geen problemen met het ruilen en vervangen in de juiste maat. »
ZekerIreneZoetermeer 08/07/2021« Zeker »
Goede service en snel antwoordWillHoofddorp 22/09/2021« Goede service en snel antwoord »
Prachtige kwalitatieve productArjanDeest 09/07/2021« Prachtige kwalitatieve producten en uitstekende service.Kortom top! »
Goede communicatie over de besJokelienStompwijkg 09/07/2021« Goede communicatie over de bestelling. Levering zou sneller kunnen. »
SuperJulie Puurs 06/07/2021« Super »
Zeker! Mond op mond reclame zaNaomi Hoogvliet Rotterdam 25/06/2021« Zeker! Mond op mond reclame zal zeker plaatsvinden. Het juweel is het bewijs. Dat zal ik zeker laten zien. »
Top!!!AndreSlijk-ewijk 23/06/2021« Top!!! »
JaBellaHilversum 18/06/2021« Ja »
neeMiesDeurne 16/06/2021« nee »
Ik kan iedereen Edenly aanbeveRogerSint Willebrord 30/06/2021« Ik kan iedereen Edenly aanbevelen! »
Prachtige sieradenJeroenZwolle 06/07/2021« Prachtige sieraden »
betrouwbaar en mooie productenLeoHaarlem 07/06/2021« betrouwbaar en mooie producten »
Zeker!!MarcelBreda 07/06/2021« Zeker!! »
JaJeroenVianen 07/06/2021« Ja »
JaDeissyArnhem 08/06/2021« Ja »
Ik maak positieve reclame voorMathHeerlen 10/06/2021« Ik maak positieve reclame voor Edenly »
JaBjarneZulte 04/06/2021« Ja »
Mooie sieraden, nette service,SergeDirksland 07/06/2021« Mooie sieraden, nette service, geen onzin »
Ja als mensen vragen waar ik dCarolineHaarlem 26/05/2021« Ja als mensen vragen waar ik de ring heb gekocht dan raad ik jullie zeker aan »
ZekerWilHeeze 21/05/2021« Zeker »
gewoon doen zonder aarzeling hNancyWestkapelle 10/06/2021« gewoon doen zonder aarzeling het is echt mooi spul daar komt nog eens bij dat de service van de klantendienst niet alleen snel maar ook accuraat en oplossing gericht iser was namelijk wel een probleem met de pakjesdienst met name UPS en er is voor een snelle correcte oplossing gezorgd waarvoor onze dank »
Goede serviceEdenly masakt wDianeArnhem 18/06/2021« Goede serviceEdenly masakt waar wat ze beloven »
JaarnoldBleskensgraaf Ca 21/05/2021« Ja »
Erg handige site, de sieraden DeeganAmsterdam 25/05/2021« Erg handige site, de sieraden worden erg goed weergegeven! »
Zeker.HannieEindhoven 13/05/2021« Zeker. »
PrimaStijnMaarssen 07/05/2021« Prima »
Wanneer ze erom vragenRené Den Haag 17/05/2021« Wanneer ze erom vragen »
Ja, bestelling is zeer netjes IngridDelft 08/05/2021« Ja, bestelling is zeer netjes geleverd. »
Goede, snelle service, mooie kPaulina Rotterdam 03/05/2021« Goede, snelle service, mooie kwaliteit oorbellen »
Zeker wetenMarthaBergen Op Zoom 28/04/2021« Zeker weten »
mooie producten en zeer goede SaoedDen Haag 25/11/2021« mooie producten en zeer goede service! »
Goede contact desondanks ze inBlazej JakubAmsterdam 30/06/2021« Goede contact desondanks ze in Zwitserland zitten »
ZekerJosephineRijswijk 06/05/2021« Zeker »
Goede service!BasDordrecht 12/05/2021« Goede service! »
JaT.T.HongApeldoorn 26/04/2021« Ja »
Zeer zeker. Dat zal ik zeker mIngridUtrecht 14/04/2021« Zeer zeker. Dat zal ik zeker mannen aanbevelen als ze iets speciaals willen kopen voor hun vriendin of vrouw »
Ja zal ik zeker doenMandyRotterdam 23/04/2021« Ja zal ik zeker doen »
Zeker ThudelaAlmelo 03/05/2021« Zeker »
Keurige en betrouwbare site enJMNaarden 06/04/2021« Keurige en betrouwbare site en levering »
snelle leveringInakiKessel-lo 05/04/2021« snelle levering »
ZekerJosephineRijswijk 29/03/2021« Zeker »
Ja, de bestelling chic afgewerH.C.Diemen 08/04/2021« Ja, de bestelling chic afgewerkt . »
JaHenkVleuten 22/03/2021« Ja »
Prima.Alleen de vingermeter GerdienDuiven 07/05/2021« Prima.Alleen de vingermeter is onbetrouwbaar.Ik kocht zelf een andere, die wel betrouwbaar is gebleken.Ik zal een foto opsturen. »
Erg mooie sieraden! Levering mCornelis Den Haag 04/04/2021« Erg mooie sieraden! Levering met certificaat en mooi verpakkingsmateriaal. Heel erg tevreden. Echt een aanrader! »
Erg mooie kwaliteit sieraad.Marieke Hoge Hexel 31/03/2021« Erg mooie kwaliteit sieraad. »
Goede site, mooie producten enJanBennekom 15/03/2021« Goede site, mooie producten en snelle levering »
JaMariuszDordrecht 15/03/2021« Ja »
JazekerGeertWeert 12/03/2021« Jazeker »
JazekerPatrickOisterwijk 23/11/2021« Jazeker »
Mijn vriendin wil een juweel vHansVoorhout 11/03/2021« Mijn vriendin wil een juweel voor mij kopen bij u »