MENU
Klantenbeoordeling
8.200 beoordelingenEdenly klant
Edenly6235 beoordelingeneKomi klant

98.6 %Klanten adviseren

Onderzoek na elke opdracht
in de laatste 3 maanden

Celebrities are talking about us

Caroline ReceveurFrench It-girl « I don't leave it anylonger »
Fauve Hautot French dancer « Who put a ring on my finger?! »
Zoe Bassetto French It-girl « I think it is of a great fineness and I always wear it. »

Klantenadvies

Waarschijnlijk wel. J.C.M.Wierden 23/09/2022« Waarschijnlijk wel. »
Natuurlijk Petrus Munsterbilzen 21/09/2022« Natuurlijk »
Snelle bezorging, laat goed ziMerrelZeist 19/09/2022« Snelle bezorging, laat goed zien op de website wat je krijg. Zeker een aanrader »
Ja mooi en snel geleverdVincent Hoofddorp 16/09/2022« Ja mooi en snel geleverd »
JaHjanElburg 16/09/2022« Ja »
Jawel - ik vind dat ik n leukeAnneliesMijdrecht 16/09/2022« Jawel - ik vind dat ik n leuke prijs betaalde voor mooie oorbellen bij jullie - en dat laat ik vriendinnen weten »
JaM.Dirksland 08/09/2022« Ja »
JaMirandaMeppel 05/09/2022« Ja »
Goede service, mooie verpakkinDimitriStekene 18/08/2022« Goede service, mooie verpakking.Gravering van ringen zijn mooi afgewerkt.Snelle levering binnen 3 dagen. Mooie omruilgarantie. Dankzij de retour coupon kan je aan een goede prijs retourneren.Edenly reageert heel snel op berichten. Leuke korting gekregen op tweede juweel. Top webshop! »
JaDésireeDen Haag 12/08/2022« Ja »
Mooie collectie. Goed adres.HarryZoetermeer 12/08/2022« Mooie collectie. Goed adres. »
JaMarkLeersum 04/08/2022« Ja »
snelle levering naar NederlandMCOud-beijerland 09/08/2022« snelle levering naar Nederland, ring was iets te groot dus toch maar teruggestuurd en de hele tijd zeer goed contact met klantenservice gehad; professionele en vriendelijke klantenservice met hulp en korting verzendkosten voor het terugsturen; top bedrijf! »
Ja, heel positief!StefHelmond 16/08/2022« Ja, heel positief! »
Edenly werkt snel, vriendelijkAlexander Hellevoetsluis 26/07/2022« Edenly werkt snel, vriendelijke verkopers en zeer goede service. »
Zeer positief....in alle opzicPeter's-gravenhage 21/07/2022« Zeer positief....in alle opzichten »
Ruime sortering en kwaliteit!Rudolf RobertDiemen 12/08/2022« Ruime sortering en kwaliteit! »
Ja hoor. MarjanAmsterdam 15/07/2022« Ja hoor. »
Niet perse DanielleRitthem 15/07/2022« Niet perse »
JaKlaasVoorthuizen 15/07/2022« Ja »
betrouwbaar, keurig verzorgd pYvetteNoorden 15/07/2022« betrouwbaar, keurig verzorgd pakket met kadoverpakking, kaartjes, boxjes, compleet »
JA ZEKER RietZoetermeer 11/07/2022« JA ZEKER »
Zeker HendrikaDen Haag 14/07/2022« Zeker »
JaAnnaMelissant 14/07/2022« Ja »
Absoluut FerryHaarlem 08/07/2022« Absoluut »
JaLuudMaastricht 11/07/2022« Ja »
Zeker een aanbevelingHaraldSpijkenisse 11/07/2022« Zeker een aanbeveling »
Zeker wetenIlseBoxtel 07/07/2022« Zeker weten »
JaAntoinetteRhoon, Zh 05/07/2022« Ja »
JaBrigittaHilversum 01/07/2022« Ja »
Snel eerlijk overzichtelijkJohnWessem 27/06/2022« Snel eerlijk overzichtelijk »
Goede service.MEemnes 05/07/2022« Goede service. »
Als dat zo uit zou komen, wel.PieterWijchen 15/06/2022« Als dat zo uit zou komen, wel. »
JaBartRotterdam 15/06/2022« Ja »
ZekerJoshuaAmstelveen 30/06/2022« Zeker »
ja natuurlijk MartinLeens 03/06/2022« ja natuurlijk »
Het is top SmitsDen Burg 06/06/2022« Het is top »
Mooie collectie super serviceDesireeMaastricht 28/05/2022« Mooie collectie super service »
Goede service, snelle bezorginJamillaRoermond 25/05/2022« Goede service, snelle bezorging, goed verpakt. Dikke 10! »
Als ze het leuk vind welBasBergen Op Zoom 23/05/2022« Als ze het leuk vind wel »
Ja,prima en goede service Maikel Mariahout 17/05/2022« Ja,prima en goede service »
Het duurt even voor her sieraaThérèse Zoetermeer 03/06/2022« Het duurt even voor her sieraad bezorgd wordt omdat het pas gemaakt wordt na bestelling. Maar wat fijn was, even een mail halverwege dat ze ermee aan de slag gingen. »
Ja zeker, ook ivm snelle en coBrianAssendelft 11/05/2022« Ja zeker, ook ivm snelle en correcte levering »
JaLia Ruinen 11/05/2022« Ja »
Goede en snelle verzending, reWillemEde 13/05/2022« Goede en snelle verzending, retourproces vanwege te grote maat was snel geregeld en binnen 2 weken de juiste ring binnen! »
Zeker een aan raderArjaHendrik Ido Ambacht 03/05/2022« Zeker een aan rader »
Ja.EllyDen Haag 02/05/2022« Ja. »
zeker wetenBertOpoeteren 03/05/2022« zeker weten »
Ja hoor . Zeer goede kwaliteitTomRijswijk 28/04/2022« Ja hoor . Zeer goede kwaliteit en bezorging. Komen afspraken na »
We laten het aan anderen zienHelleneBilthoven 25/04/2022« We laten het aan anderen zien »
Groot aanbod met veel aparte sRHengelo 11/05/2022« Groot aanbod met veel aparte sieraden. Van mooie kwaliteit.Helaas duurt het wel meer dan een maand voordat het binnenkomt.Het wordt geleverd vanuit Frankrijk. »
ZekerFelixHaarlem 25/04/2022« Zeker »
Als dit ter sprake komt, zekerArieZwijndrecht 25/04/2022« Als dit ter sprake komt, zeker »
Natuurlijk! Mooie prijzen voorRobZwaag 26/04/2022« Natuurlijk! Mooie prijzen voor een mooi sierraad! »
I am satisfied with the shop. DominikaNieuwerkerken 07/04/2022« I am satisfied with the shop. The product looks exactly like in the picture, it was well packed. I received my order soon. »
Goede prijs kwaliteit verhoudiJohanBreda 02/05/2022« Goede prijs kwaliteit verhouding »
JaM.b.c.Pernis Rotterdam 01/04/2022« Ja »
Super service SimoneBarneveld 08/04/2022« Super service »
JaPaulHilversum 25/03/2022« Ja »
Zeker en vastPaulPutte 17/03/2022« Zeker en vast »
Heel tevreden over Edenly goedJordiStadskanaal 28/02/2022« Heel tevreden over Edenly goede en duidelijke service. Verzending ging snel en datum en tijd van bezorging word via mail en sms aangegeven.Zeker een aanrader. »
Goede en snelle serviceSamuelAlphen Aan Den Rijn 09/03/2022« Goede en snelle service »
Werkt snel en simpel Emmelieke Valencia, Sagunto 04/03/2022« Werkt snel en simpel »
JaJillSint-martens-bodegem 21/02/2022« Ja »
Mooie sieraden voor een schappPeterValkenswaard 30/03/2022« Mooie sieraden voor een schappelijke prijs »
Ja, ben zeer tevreden over de StefanKudelstaart 22/02/2022« Ja, ben zeer tevreden over de service en was op tijd binnen »
Ja QuintenAlmere 14/02/2022« Ja »
Ja, heel goedGerdaRoeselare 14/02/2022« Ja, heel goed »
JaDennisNijverdal 17/02/2022« Ja »
Mooie kwaliteit. Nette afhandeJorisPijnacker 17/03/2022« Mooie kwaliteit. Nette afhandeling. »
JaJerryHouten 17/02/2022« Ja »
Zeker en vastIlseBooischot 04/02/2022« Zeker en vast »
Reliable and fast service WaelHellevoetsluis 23/02/2022« Reliable and fast service »
Misschien MaartenGrijpskerk 07/02/2022« Misschien »
Molto contentaTodereseiHeerlen 01/02/2022« Molto contenta »
Edenly werkt heel klantgerichtPieterWieze 27/01/2022« Edenly werkt heel klantgericht. We konden de ring zonder problemen laten ruilen voor een andere maat. Ook hun website werkt heel gebruiksvriendelijk. »
Ja zeker meerdere Keren gedaanDylanCulemborg 01/02/2022« Ja zeker meerdere Keren gedaan. »
ZekerJosBest 28/01/2022« Zeker »
YaTodereseiHeerlen 22/01/2022« Ya »
Sunt multumitaTodereseiHeerlen 26/01/2022« Sunt multumita »
Ja zekerPatriceHarderwijk 07/02/2022« Ja zeker »
JaRachellaRotterdam 26/01/2022« Ja »
Als dat zo uitkomtRiaAssen 27/01/2022« Als dat zo uitkomt »
Ja zekers. SoniaAlsemberg 18/01/2022« Ja zekers. »
Ja! Jennifer Geldrop 14/01/2022« Ja! »
Snelle levering en goede serviAgnesTwello 13/01/2022« Snelle levering en goede service. »
Zeer goede en snelle leveringPaulienApeldoorn 12/01/2022« Zeer goede en snelle levering »
Edenly heeft me beeld goed gehErikHelmond 14/01/2022« Edenly heeft me beeld goed geholpen omdat de eerste ring te groot was. Was het ook geen probleem om te ruilen »
Zeer klantvriendelijk en goedeMennoPrinsenbeek 17/01/2022« Zeer klantvriendelijk en goede kwaliteit »
JazekerClaudiaEvergem 06/01/2022« Jazeker »
Als het ter sprake komt zeker.RobWitmarsum 12/01/2022« Als het ter sprake komt zeker. »
JaA.Almere 28/12/2021« Ja »
jaGB colorscanBeverwijk 27/12/2021« ja »
jaJolandaBenschop 20/12/2021« ja »
erg mooie juwelen en snelle leGabrielleZoetermeer 15/12/2021« erg mooie juwelen en snelle levering »
Edenly, expert in goud en diamant , trouwringen, verlovingsringen en huwelijkscadeaus